Müsteri Hizmetleri
+90 262 642 74 03
Türkçe English
HİZMETLERİMİZ

GEBZE ARÇELİK SERVİSİ

Gebze Arçelik Servisi olarak kalite standartlarının üzerinde teknik servis hizmetlerini sunarken aynı zamanda kullanıcı mutluluğunuda sağlamayı hedefliyoruz. Arçelik markalı beyaz eşya, kombi ve klima cihazlarınızın arıza onarım, gaz şarjı, montaj, demontaj, yıllık periyodik bakım işlemlerinde güleryüzlü hizmet, yedek parça-işçilik garantisi ve profesyonel işçilik ile her türlü teknik servis ihtiyaçlarınıza en kısa sürede cevap verilerek en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Her zaman kusursuz teknik servis hizmetlerini sizlere sunmak için haftanın her günü saat gözetmeksizin çağrı merkez numaralarımızla teknik servis hizmetleri vermekteyiz. Gebze Arçelik Servisi olarak daima yeniliklere açık yönümüzle nitelikli hizmetlerimizi ilerleterek sizlere konforlu, hızlı, kaliteli ve ekonomik teknik servis hizmeti sunuyoruz.

%100 Müşteri memnuniyeti garantili hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Gebze Arçelik Servisi çağrı hizmet numaralarımızdan arayıp müşteri temsilcilerimizden randevu alabilirsiniz. Siz kıymetli Gebze müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret ve çabamızı eksik etmeden 7/24 aralıksız çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Gebze Arçelik Servisi olarak Arçelik markalı cihazlarınızın tüm teknik servis işlemlerini usta işçilik ile gerçekleştirerek sizlere kusursuz teknik servis hizmetleri sağlamaktayız.

 

(GEBZE SERVİSİ 0262 644 01 94)

 


 

 



Copyright © 2016 Arçelik Beko Servisleri
Tüm Hakları Saklıdır.